Pâini şi nu numai martie 11, 2015mai 25, 2016 Florin Brutărescu Pâine cu seminţe Durum 100% Turtă de secară San Joaquin cu 20% făină integrală Pâine 2 maiele şi bere (J. Hamelman) Poulaine-style Miche Vermount sourdough (cu făină integrală proaspăt măcinată) 75% speltă 100% durum Varasano’s style pizza Miche a la Roubaud Cozonac cu maia Baghete cu drojdie si dospire lungă la rece Supradoză cozonac (Cozonac Păstorel cu maia şi 15 gălbenusuri) Panettone italienesc (fără drojdie, cu maia naturală) după o rețetă de Iginio Massari Panettone italienesc (fără drojdie, cu maia naturală) după o rețetă de Francesco Elmi Partajează asta:TwitterFacebookApreciază Încarc... Similare Publicat de Florin Brutărescu Vezi toate articolele lui Florin Brutărescu Partajează asta:TwitterFacebookApreciază Încarc...